Ovo bi mnogo toga objasnilo: Evo što su povjesničari otkrili o Hitlerovom penisu

Screenshot: YouTube

OKO života i smrti Adolfa Hitlera kruže mnoge teorije i nagađanja, a tako će vjerojatno uvijek i biti. No, sada su se pojavile naznake da je nacistički vođa imao popriličnih problema sa svojom muškosti.

Povjesničari Jonathan Mayo i Emma Craigie u novoj knjizi "Hitler's Last Day: Minute by Minute" tvrde da je Hitler imao mikropenis, piše Daily Mail. To zaključuju iz njegovog liječničkog kartona u kojemu piše da je patio od stanja poznatog kao hipospadija. Ono uzrokuje to da otvor mokraćnog kanala nije na vrhu penisa, već na korijenu -  a to najčešće prati i pojava mikropenisa (penisa manjeg od 7 cm u erekciji).

Stanje u Hitlerovim hlačama već neko vrijeme zaokuplja povjesničare. Poznata je teorija da je imao samo jedan testis, a dvoje povjesničara potvrđuju i taj navod iz njegovog liječničkog kartona.

Takvo genitalno stanje objasnilo bi nekoliko podataka iz Hitlerove biografije. Dobro je poznat Hitlerov strah od toga da ga vide golog, a neki bi rekli i da to može biti razlog njegovog gnjeva. Također, nacistički vođa nikad nije imao djece - njegov liječnik, dr. Theodor Morell, propisivao mu je hormone, amfetamine i kokain kako bi potaknuo njegov seksualni nagon, no bez uspjeha.

Kao u inat, navodno su Hitlera tijekom života opsjedale žene. Sudeći prema ovim spoznajama, uzalud su se trudile.

Pročitajte više