Ovo su djeca zvijezda Prijatelja

Foto: Profimedia/Instagram

ZNATE li kako izgledaju djeca zvijezda Prijatelja? Vjerojatno niste ni razmišljali o tome da zvijezde vaše omiljene serije iz 90-ih i s početka 2000-ih imaju (već odraslu) djecu pa vas upozoravamo - slijede informacije zbog kojih ćete se osjećati poprilično staro.

Marina Pearl LeBlanc

Matt LeBlanc, omiljeni Joey iz Prijatelja, ima 19-godišnju kćer Marinu, koju je dobio u vezi s Melissom McKnight. 

Kad je Marina imala 11 mjeseci, dijagnosticiran joj je oblik displazije koji je utjecao na njezinu sposobnost hodanja i govora. Iako je ona na kraju prerasla to stanje, Matt je ovo razdoblje svog života nazvao "mračnim razdobljem". "Mojoj kćeri dijagnosticiran je problem s glavom. Bilo je to vrlo mračno razdoblje", rekao je za The Daily Mirror 2016.

On se u tom periodu povukao iz glume. "Godinama sam jedva izlazio iz kuće. Izgorio sam", rekao je.

Cleo Scwhimmer

David Schwimmer, Ross, ima kćer Cleo, koja ima 13 godina. Dobio ju je u braku s bivšom suprugom Zoe.

Julian Stern

Lisa Kudrow, Phoebe, ima sina Juliana koji ima 25 godina. 2022. godine Lisa je otkrila da je njen sin prvi put pogledao Prijatelje. "Nazvao me i rekao: 'Pa upravo sam pogledao prve dvije epizode. Stvarno je dobro, mama'", ispričala je i dodala da je od sreće skoro počela plakati.

Coco Arquette

Courtney Cox, Monica, ima 19-godišnju kći Coco, koju je dobila u braku s bivšim suprugom, glumcem Davidom Arquetteom. Coco je nastavila majčinim i očevim stopama te se i sama bavi glumom i glazbom.

Pročitajte više