Ovom tipu Tinder je zabranio da ima profil, bit će vam sve jasno kad vidite tko je on

Foto: Instagram

VARALICA S TINDERA, odnosno The Tinder Swindler, popeo se na vrh trending liste i u Hrvatskoj, a sad kad baš svi znaju tko je Shimon Hayut, Izraelac koji je promijenio ime u Simon Leviev te zavarao žene i uvalio ih u probleme, Tinder je odlučio zabraniti mu pristup svojoj aplikaciji.

"Proveli smo detaljnu unutrašnju istragu i možemo potvrditi Simon Leviev više nije aktivan na Tinderu ni pod kojim od poznatih aliasa koje je dosad koristio", objavili su iz Tindera, prenosi Variety.

Još u trenutku izlaska filma prošle srijede, Leviev je imao aktivni profil na toj aplikaciji. Naime, upravo je Tinder bio mjesto na kojem je Hayut zavodio žene, uvjeravao ih da je sin takozvanog kralja dijamanata Leva Levieva i prevario ih za milijune dolara.

 

Uz društvene mreže Shimon je iskonstruirao naizgled savršen život pa ne čudi da su žene swipeale desno kad su vidjele njegov profil. Pristale su s njim otići na prvi spoj, ne očekujući kave u hotelima s pet zvjezdica i let avionom iz Londona do Bugarske. Upravo to im se dogodilo, a one su vjerovale da žive pravu bajku.

Film donosi zapanjujuće priče triju žena, Cecilie Fjellhoy, Pernille Sjöholm and Ayleen Charlotte, koje su pale na Hayutov šarm. 

Više o filmu možete pročitati OVDJE.

Pročitajte više