Ozzy Osbourne postaje medicinski savjetnik Sunday Timesa

OZZY OSBOURNE započinje novu neobičnu karijeru. Pjevač će postati savjetnik za medicinske probleme britanskog Sunday Timesa te će svoja iskustva i savjete dijeliti u stalnoj kolumni tih novina. Novopečeni stručnjak za zdravstvene poteškoće priznaje kako je i sam na bio iznenađen kada je čuo kakav mu se posao nudi.

"Kad su me ljudi iz novina pitali želim li raditi taj posao mislio sam da se sa mnom šale. Da budem iskren, mislio sam da me zafrkavaju i pokušavaju mi smjestiti. No, onda sam malo razmislio o tome i shvatio da u stvari njihova ponuda ima smisla. Tijekom života vidio sam i upoznao doslovno tisuće liječnika i na njih potrošio više od milijun funti, tako da mi se ponekad čini kako o liječenju doista znam više od njih", rekao je glazbenik.

"Ako drugi mogu naučiti nešto iz mojih glupih grešaka bez da ih i sami moraju ponavljati ili ako se mogu utješiti nečime kroza što je moja obitelj prolazila tijekom godina, meni je to sasvim dovoljno. Zašto ne?", kaže 61-godišnji Ozzy koji je u životu prošao odvikavanja od droge, alkohola i tableta. Sam za sebe kaže kako je medicinsko čudo. "Znao sam piti i po četiri boce konjaka dnevno. Moje bi tijelo nakon smrti trebalo ići u muzej", kaže zvijezda Black Sabbatha. 

Pročitajte više