P. Diddy Jr.: Šesnaesti rođendan za pamćenje

SLAVNI reper i dizajner, Sean P. Puff Daddy Diddy Combs, odlučio je da će proslava 16 rođendana njegovog najstarijeg sina Justina biti pravi holivudski party za pamćenje.

"Umjesto za poklone, novac donirajte za Haiti"

Pozivnice za party koji će se održati u jednom njujorškom noćnom klubu su već dobili Snoop Dog, Lil Kim, Jay-Z, Beyonce Chris Brown, a Rreper je slavne goste molio da umjesto da mladom Justinu kupuju poklone, novac doniraju humanitarnim udrugama koje pomažu žrtvama potresa u Haitiju.

Na rođendanu koji će prenositi MTV nastupati će slavni tatini prijatelji


Da ne bi rođendansku proslavu vidjeli samo oni koji će fizički biti prisutni u klubu, pobrinula se MTV produkcija koja će glamurozni party emitirati u reality seriji "My super sweet 16".

"Klub će biti uređen fotografijama New Yorka, a Diddy će nastupati sa svojim bendom "Diddy-Dirty Money". Osim njega nastupati će i još neke velike zvijezde, ali će to biti iznenađenje. Biti će raskošno, to definitivno, ali niti blizu proslavi njegovog četrdesetog rođendana. Umjesto poklona, gosti će donirati novac za Haiti", rekao je neimenovani izvor za New York Post.

Pročitajte više