P. Diddy kandidat za tamnoputog Jamesa Bonda

NAKON sto je Denzel Washington kao prvi tamnoputi glumac osvojio Oscara za najbolju mušku ulogu, mnogi filmofili smatraju kako je došlo vrijeme da i najslavniji tajni agent na svijetu promijeni boju kože.

Izbor je pao na svestranog glazbenika, producenta i dizajnera Seana P. Diddya Combsa koji se već dokazao kao glumac, a ima i brojne Bondove kvalitete.

Poznata je njegova sklonost oružju koja je pogodovala nastanku dugotrajnog sudskog procesa zbog pucnjave u noćnom klubu kada je jedva izbjegao zatvor i izgubio zaručnicu Jennifer Lopez.

Osim toga, milijunaš i poznati veliki šminker pravi je playboy i često je viđen u društvu brojnih ljepotica, koje redovno okružuju i tajnog agenta 007.

Kandidaturu za novog Bonda P. Diddy je najavio na snimanju spota za svoj parfem u kojem se našla i popularna manekenka Bar Refaeli. Diddy u spotu u smokingu vozi jet ski pri čemu je spreman na brojne avanture.

Podržao ga je i poznati glumac Jamie Foxx, zvijezda filma o Ray Charlesu, koji također tvrdi da je upravo P. Diddy idealan izbor za novog Bonda.

I.G.

Pročitajte više