P. Diddy želi biti "crni Bruce Willis"

NAKON godina vladanja glazbenom scenom, američki reper P. Diddy namjerava se preseliti u Los Angeles i započeti gradnju svoje glumačke karijere. "Važno mi je i na tom polju dokazati se kao istinski umjetnik. Želim biti poznat kao "crni Bruce Willis" i potrudit ću se da to i ostvarim", rekao je Diddy.

No,  iako će ga Hollywood zbog svoje popularnosti tretirati kao glumca sa A liste, Diddy želi glumačku karijeru graditi sam i od početka. "Nije lako početi od samoga dna i ispred mene stoji puno posla i još više dokazivanja", izjavio je pjevač, a kako bi ostvario svoje planove, holivudskom načinu života namjerava prilagoditi i svoje partijanje. 

"U Los Angelesu svi prestaju raditi u šest sati popodne, a klubovi se zatvaraju u dva poslije ponoći. Sve se odvija po strogim planovima i to se mora poštovati", rekao je.

Prošloga je tjedna pjevač dobio i vlastitu zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, što je proslavio zabavom čiji su troškovi iznosili čak dva milijuna dolara, a u organiziranju tog događaja pomogao mu je i prijatelj David Beckham. Na listi uzvanika našle su se brojne zvijezde poput Victorije Beckham, Jamie Foxxa, Toma Cruisea, Katie Holmes, Pharella Williamsa, Eve Longorie i Mel B.

K.H.

Pročitajte više