Pacijente razbjesnilo bizarno objašnjenje doktorova otkaza: "Žena mu brani..."

Screenshot: Youtube/Facebook

PACIJENTE jednog liječnika iz Illinoisa razljutila je poruka koju su zatekli istaknutu u njegovoj ordinaciji. Saznali su da njihov liječnik više ne radi tamo na prilično bizaran način. 

"Doktor Lupardus dao je otkaz u petak 18. siječnja 2019. Razlog njegove ostavke je to što mu je supruga zabranila da radi ovdje nakon što smo zaposlili žensku medicinsku sestru. Žao nam je zbog neugodnosti koje vam ovo izaziva. On se više neće vraćati na posao kod nas", stajalo je u poruci. 

Pacijentica koja je ovu poruku podijelila na Facebooku tvrdi da su je, nakon što je recepcionistici rekla da poruku smatra 'neprofesionalnom', zamolili da napusti ordinaciju. 

Njena objava je podijeljena preko 800 puta, a ekipa u komentarima je stala na stranu liječnika. Neki od njih su čak pozvali na bojkot klinike u kojoj se to dogodilo. 

"Svatko tko nastavi posjećivati ovu kliniku je lud. Ako se tako neprofesionalno ponašaju prema kolegama, tko kaže da se neće jednako tako ponašati prema pacijentima", "Može ih biti sram. On je moj liječnik. Ako itko zna gdje će raditi ubuduće, javite mi, želim ostati kod njega", "Molim vas javite mi gdje će raditi, slijedit ću ga u novu kliniku", pisali su ogorčeni pacijenti. 

Pročitajte više