Pala prva klapa hrvatskih "Bračnih voda": Ala će glumiti Damir Lončar

DAMIR LONČAR utjelovit će hrvatskoga Ala Bundyja  u hrvatskoj verziji nekoć vrlo popularne američke serije "Bračne vode", koja će s prikazivanjem na hrvatskim malim ekranima već na jesen krenuti u eteru Nove TV. Njegovu kći, glupu plavušicu Kelly, utjelovit će Sonja Kovač, koja je svoj proboj na male ekrane ostvarila ulogom u seriji "Zauvijek susjedi", a Alovu suprugu Peggy utjelovit će glumica osebujna glasa, Mila Elegović. Jadranka Đokić u seriji će biti susjeda Marcy, "kokoš" koju Al ne podnosi i koja je neprekidno predmet njegovih sprdnji, najčešće zbog ravnog poprsja.

Scenaristička i redateljska palica pripala Stevi Cvikiću

Kako je to zamislio pionir hrvatskog televizijskog trash humora, čovjek koji je radio emisije "Jel' me netko tražio", a kasnije "Nad lipom 35", Stevo Cvikić, pod čijom se redateljskom i scenarističkom palicom nova humoristična serija snima, hrvatski Al Bundy, odnosno Zvonko Bandić, okomit će se na poznati nos Jadranke Đokić, a hrvatska verzija od originala će se razlikovati minimalno.  "S obzirom na to da se radi o licenci, scenarij će biti prilagođen našem tržištu, i u odnosu na original, minimalno će se mijenjati", Cvikić je objasnio.

"Bračne vode" snimane po licenci u inozemstvu ponovile uspjeh originala

"Bračne vode" se po licenci snimaju u Velikoj Britaniji, Rusiji, Argentini, Kolumbiji i Čileu, te su sve redom postigle zapažen uspjeh, a koliko doznajemo, Mila Elegović ovoj se ulozi posebno veseli, jednako kao i Damir Lončar, koji je ovoj poznatoj komičarki profesor bio i tijekom studija na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Buda Bundyja glumit će Vid Budan, a Alovog prijatelja iz trgovine sa cipelama, u kojoj radi, Slaven Knezović.

V.V.

Pročitajte više