Pamela Anderson priznala da je eksperimentirala s kokainom

PAMELA ANDERSON priznala je da je eksperimentirala s kokainom tijekom dana najveće slave, kad je s naslovnica za muškarce plijenila pažnju. Nekadašnja glumica u Baywatchu priznaje da je rabila kokain dok je bila mlađa, ali priznaje da nije uživala u posljedicama koje je kokain ostavilo na njoj.

Pamela, majka dvoje djece koje je dobila iz braka s rokerom Tommyjem Leeje otkrila je u jednom intervju da je probala kokain, ali nije joj odgovarao jer je po prirodi hiperaktivna. U posljednje vrijeme Pamela je stalno u medijima zbog svojih financijskih problema. Nedavno su je ti natpisi toliko iziritirali da je za medije izjavila da nije u bankrotu, već voli živjeti u svojoj prikolici koja je navodno poklon Hugha Hefnera.

Da Pamela uistinu ima novčanih problema, zasigurno ne bi sebi gradila novu kuću s bazenom, koji će cijeli biti optočen platinom. Iako, dokumenti pokazuju drugačije! Ono što zasad znamo je da Pamela duguje građevinarima preko milijun dolara. Možda joj zato oni i kasne s radovima na novoj vili.

Pročitajte više