Pamela Anderson stigla u susjedstvo!

PRSATA ljepotica Pamela Anderson sinoć je stigla u Crnu Goru. Baš kao što je to normalno za velike zvijezde, tako se i Playboyevu zečicu već u samom startu čekalo oko sat vremena. U pratnji tri crna zatamnjena Audija, plavokosa glumica smjestila se u hotel s pet zvjezdica - "Avala Resort & Villas" u Budvi. Tamo će ostati tek jedan dan dok bi već jutros trebala krenuti u razgledavanje svog novog gradilišta. Podsjetimo, prsata glumica planira izgraditi luksuzni ekološko osviješteni hotel u okolici Podgorice.

Prsata zečica će krstariti Jadranom na 11 metara dugoj jahti

Kad riješi sve planove oko gradnje, Pamela će se zaputiti u obilazak Titove vilu u Meljinama, a zatim i put Jadranske obale. Prema nekim informacijama, prsata zečica koja je postala planetarno popularna nakon "Spasilačke službe", locirat će se u Dubrovniku te će krstariti Jadranom na 11 metara dugoj jahti "Dominator".


Pamela je za Crnu Goru čula od prijatelja iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji su također bacili oko na plodno crnogorsko tlo. "Tražila sam lokaciju i partnere da ostvarim svoje snove o hotelu ili spa-centru na principima koje podržavam - dobro zdravlje, dobra hrana, organska i vegetarijanska, što je više moguće, ali, isto tako, imajući u vidu značaj dobre umjetnosti, dobre muzike, dobrog izgleda i dobre zabave", najavila je Pamela i tako se pridružila sve većem broju svjetskih zvijezda koje su svoje oko bacile na "naše" krajeve.

"Prije šest mjeseci nisam znala gdje je i što je to Montenegro, ali sada sasvim sigurno znam. Crna Gora je zemlja izuzetne ljepote i fascinantne povijesti, posvećena ekološkim principima", rekla je.

Pročitajte više