Par iz Amerike probao sarmu, ćevape, ajvar... Njihova reakcija na jela je hit

Screenshot: TikTok

BRAČNI par Miona i Jibri na TikToku objavljuju snimke u kojima isprobavaju hranu iz različitih dijelova svijeta i govore kako im se sviđa. Pošto je Miona Srpkinja koja je svoj dom u Nišu zbog ljubavi zamijenila onim u Americi, na red je došla i hrana iz balkanskih zemalja. Miona i Jibri probali su sarmu, ćevape, ajvar, kajmak i šopsku salatu.

Na početku videa istaknuli su kako im se sviđa što je balkanska hrana "čista", za razliku od brze hrane u Americi. Miona je omiljenoj sarmi dala ocjenu 12/10 jer je, kako kaže, nevjerojatno jelo. Paru su se svidjeli i ćevapi kojima su dali ocjenu 10/10, no najviše su bili oduševljeni šopskom salatom koju su opisali "nevjerojatnom".

@jibriandmiona Are you guys hungry?! Do yourself a favor and try Balkan food!!! You will not regret it! #serbianfood #balkanfood #food ♬ Užicko Kolo - Velimir Živković - Velja

"Probajte balkansku hranu. Nije bitno je li srpska, makedonska, bilo kakva. Svi imaju vrlo sličnu hranu, ali je jednostavno nevjerojatno koliko je ukusna", zaključili su Miona i Jibri.

Pratitelji su im u komentarima poručili da je "hrana na Balkanu doista najukusnija" te preporučili mladom paru da probaju i burek, Karađorđevu šniclu i štrudlu.

Pročitajte više