Paris Hilton i Doug Reinhardt sočnim poljupcem demantirali prekid

BOGATA nasljednica Paris Hilton i njen dečko igrač baseballa Doug Reinhardt trudili su se pokazati svoju ljubav pred fotografima dan nakon što je u javnost procurila informacija o strašnoj svađi koju je par imao poslije tuluma za Noć vještica.

Držanje za ruke i nježni poljupci para, za vrijeme kojih Doug jednim okom gleda u kameru, trebali su uvjeriti prisutne paparazze da je u njihovoj vezi sve u redu, iako su dan prije svjetski tabloidi izvijestili o njihovoj svađi koja je gotovo završila fizičkim obračunom.

Luda zabava završila svađom

Sve je počelo kad je par otišao na kostimiranu zabavu za Noć vještica koju je organizirala Heidi Klum i njen muž Seal. Paris je, sudeći prema fotografijama sa zabave, malo previše popila i počela vikati na svog dragog kad su ušli u automobil. "Bila je ljuta. Sjela je na prednje sjedalo, a Doug je držao ruke oko njenog vrata i govorio 'Smiri se'", rekao je svjedok svađe Ramon Alves za New York Post.

Svađa je kulminirala kada je dečko bogate nasljednice bacio njen mobitel kroz prozor automobila na što je ona zaustavila vozilo i krenula u potragu. "Teturala je po ulici, gore pa dolje. A njihov čuvar nije nikome dopuštao fotografiranje", rekao je drugi svjedok. Iako nisu mogli fotografirati, paparazzi su se dali u potragu za nestalim mobitelom. Jedan od njih ga je našao i vratio pijanoj Paris nakon čega se ona pošteno izderala na Douga. On ju je primio na što ga je Paris počela udarati rukama i nogama, a svjedoci kažu da mu je lijeva ruka čvrsto držala njen vrat.

"Mobitel je slučajno odletio kroz prozor"

Cijeli incident je negirao glasnogovornik 28-godišnje partijanerice tvrdnjom da su "paparazzi sve napuhali" i da je mobitel slučajno odletio kroz prozor automobila, ali nije bilo nikakvog fizičkog sukoba. "Paris je bila ljuta na Douga, jer se bojala da će se paparazzi dočepati njenog mobitela. Nije bilo nikakvog davljenja", rekao je glasnogovornik. Sama Paris je kasnije te večeri na Tweeteru napisala da je imala "najbolji Halloween do sad" i da se dobro provela.

Pročitajte više