Paris Hilton ne zna ni kako izgleda telefonski račun

PARIS HILTON dokazala je da nije jedna od onih posvuduša koje se pojavljuju na svakoj filmskoj premijeri i zabavi. U prilog toj tvrdnji ide i sudska tužba autora filma "Pledge This" iz 2006. godine, a kao razlog se navodi Parisin izostanak s promocije filma. Autori filma traže odštetu od 5 milijuna funti. Njezin odvjetnik na to je odgovorio kako je ona "jedna od najzaposlenijih ljudi na planetu" te je otkrio kako ona "nikad u životu nije vidjela ni telefonski račun".

"Ne vodim dnevnik, u zamjenu za to koristim Google"

Prvo sudsko saslušanje bilo je doista zanimljivo. Na upit o mnogobrojnim telefonskim pozivima od strane producenata na koje nije odgovorila, Paris je rekla: "Stvarno ne znam gdje sam bila", a dokaza na mobitelu nije bilo, s obzirom na to da ga Paris neprestano gubi. "Nikad u životu nisam vidjela telefonski račun, nemam pojma ni tko to plaća u moje ime. Valjda ona osoba koja se brine za sve ostale račune", rekla je Paris, na što joj je odvjetnik koji ju je ispitivao pokazao telefonski račun.

Budući da nasljednica hotela nije znala gdje se u trenutku promocije filma nalazila, odgovorila je: "Stvarno ne znam, ne vodim dnevnik, u zamjenu za to koristim Google. Samo utipkajte moje ime i saznat ćete". Uz ulogu predsjednice fakulteta po imenu Victoria English, producenti su joj također dali ulogu izvršnog producenta, iako Paris ne zna kakva je to odgovornost i koji je točno posao izvršnog producenta. Odbacila je optužbe te tvrdi kako je promovirala film u svakoj mogućoj prilici.

Ž.P.
Foto: JPL

Pročitajte više