Paris Hilton ponovo u vezi s bivšim zaručnikom?

BOGATA plava nasljednica Paris Hilton navodno se, nakon prekida s Dougom Reinhardtom, vratila bivšoj ljubavi. Paris, opet provodi vrijeme s bivšim zaručnikom, modelom Jasonom Shawom, s kojim je bila u vezi od 2001. do 2003. godine. Navodno hotelska nasljednica i nikada nije prestala gajiti osjećaje za Jasona, a i on još uvijek nju voli.

"Kada je Jason saznao da je Paris prekinula s Dougom, bio je oduševljen i odmah je krenuo kovati planove s Paris. A ona je njega uvijek jako voljela, no dok su bili u vezi, ona je još uvijek bila praktički dijete, potpuno nespremna na obvezivanje", rekao je jedan izvor.

Ako se Paris i odluči za ozbiljnu vezu, sigurno će željeti da ona napreduje jako polako, objašnjava izvor. Na putu joj neće stajati bivši dečko Doug, jer je starleta nakon 14 mjeseci veze njega potpuno zaboravila. "Potpuno sam ga zaboravila, uopće me nije briga. Čak se više niti ne sjećam tog razdoblja u životu. Shvatila sam da mi je bolje bez njega, pa sam prekinula tu vezu, jer zaslužujem nešto puno bolje", kaže Paris.

 

Pročitajte više