Paris Hilton se popiškila u taksiju

TAKSIST s Havaja nada se dobroj odšteti koju namjerava izvući iz izdašnog novčanika Paris Hilton. Harden Jamison rekao je američkom tabloidu National Enquirer kako je američka starleta jednom zgodom bila previše pijana da bi shvatila kako se upiškila u njegovom taksiju.

Jamison tvrdi da je do mokrenja na stražnjem sjedištu došlo jednom prilikom nakon što je vozio Paris i njenog dečka Stavrosa sa zabave. Tvrdi da su ga ljudi koji brinu o karijeri mlade Amerikanke htjeli utišati kako priča ne bi izašla u javnost.

Čini se da je taksist u Parisinoj nezgodi vidio dobru priliku za zaradu, pa je, nakon što je ručnikom obrisao mokre tragove iz vozila, zaprijetio kako će protiv 25-godišnje Paris upotrijebiti njen vlastiti DNK kao dokaz protiv nje.

S pričom je u javnost izašao zato jer su mu Parisini tjelohranitelji nakon incidenta prijetili da šuti o svemu. Kaže da se ipak uspio nekako riješiti gorila koji su bili pijani i nasilni, te je sve prijavio policiji.

Na kraju dodaje kako mu je jedan od Parisinih prijatelja za ručnik ponudio 200 dolara, no, čini se da mu to ipak nije bilo dovoljno.

Pročitajte više