Paris Hilton "upoznala muškarca svojih snova" - 8 godina mlađeg Paula Iacona

NAKON prekida s bivšim dečkom Doughom Reinhardtom i nekoliko kratkotrajnih afera, čini se da Paris Hilton ponovno ljubi. Njezin novi dečko je 21-godišnji glumac Paul Iacono, najpoznatiji po ulozi u filmu "Fame", od kojeg se Paris nije odvajala na after partyju MTV Movie Awardsa. Osim što su navodno cijelu noć, kako opisuju prisutni, "slinili" jedno po drugome, Paris je novu vezu potvrdila i preko svog Twittera.

"Večeras sam upoznala muškarca svojih snova. Moj novi dečko je jako seksi"!, napisala je razmažena bogatašica na svom profilu i tako svima dala do znanja da je ponovno zaljubljena. Njihov susret opisao je i osam godina mlađi glumac, i to riječima: "Upoznao sam svoju buduću bivšu ženu".

Je li njihova veza samo magnet za medije ili je riječ tek o neslanoj šali, nije poznato, ali sudeći prema izjavama prisutnih na after partyju, koji su nekoliko sati svjedočili njihovom maženju, čini se da je bogata nasljednica napokon preboljela bivšeg pa je možda uskoro napokon vidimo pred oltarom.

Pročitajte više