Paris "napucala" Parisa

VEZA koja je tjednima punila svjetske tabloide, između nasljednice lanca hotela Hilton Paris i sina brodovlasnika Parisa Latsis, a koja je uskoro trebala završiti brakom, naprasno je prekinuta.

Latsis je "košaricu" zaradio zato što svojim roditeljima nije rekao da će se oženiti plavušom poznatom po privatnom porniću koji je preplavio Internet. Čuvši da njen zaručnik o svadbi nije obavijestio roditelje, plavokosa ljepotica je "poludjela" i odlučila se za najtežu kaznu - prekid.

Izvor blizak sada već bivšim zaručnicima za britanski News of The World je izjavio: "Bilo je to poput scene iz filma "Meet the parents". Dvije obitelji među najbogatijima na svijetu okupile su se kako bi proslavile to što su se njihova djeca zaručila, ali roditelji jednog od njih o tome nemaju pojma."

Latsisov otac, Grigoris Kasidokostas, nedavno je medijima priznao da nije imao pojma da se njegov 22-godišnji sin ženi.

"Nije o tome pričao sa svojim vlastitim ocem. Pa kako bi to onda moglo biti ozbiljno? To vam govori o čemu se ovdje zapravo radi." - izjavio je bogati brodovlasnik.

"Moj sin je još uvijek premlad da bi o tome uopće mogao razmišljati." - dodao je Parisov otac, koji je nedavno izrazio zgražanje nad djevojkom svoga sina, mladom Hiltonicom.

Pročitajte više