Party za Richarda Gerea u zagrebačkom restoranu Mu

DOLAZAK Richarda Gerea u Zagreb očekuje se ovih dana, a kako doznajemo od vlasnika zagrebačke agencije Top-Shop Vladimira Valkovića, za američkog glumca organizirat će se party, najvjerojatnije u zagrebačkom restoranu Mu, čiji je vlasnik Rihard Krasnić ujedno i vlasnik vile u kojoj će Gere stanovati.

Podsjetimo, Gere u Zagreb, gdje će boraviti oko dva mjeseca, dolazi na snimanje filma "Spring break in Bosnia", a stanovat će u luksuznoj komfornoj vili u Remetama od 350 kvadrata. Oko vile prostire se vrt, koji je ograđen sa visokom šumom oko 30-40 metara, kako Gerea ne bi smetali znatiželjnici.

U vili se osim četiri spavaće sobe, blagavaone, prostranog boravka, nekoliko kupaonica, nalaze i jacuzzi, bazen, teretana te sve ostale dodatne prostorije...

Kako nam je kazao Valković, Gere će u Remetama stanovati sam, a povremeno će ga posjećivati supruga sa šestogodišnjim sinom kojeg će u vili dočekati Sony Playstation, dar sponzorske tvrtke GMC Zagreb, koji će imati na raspolaganju tijekom boravka u Zagrebu.

Agencija Top-Shop za Richarda Gerea pripremila je i plan posjeta hrvatskim obalnim gradovima, no vlasnik Valković ne zna još hoće li to Gere prihvatiti s obzirom na obujam posla koji će imati tijekom snimanja filma.

Budući da za posjete turističkim destinacijama i prirodnim ljepotama koje bi trebalo posjetiti u Hrvatskoj agencija Top-Shop pruža i usluge prijevoza privatnim zrakoplovom te jahtom, Gere možda uspije naći vremena posjetiti i druge dijelove Hrvatske.

H.A.

Pročitajte više