Penelope Cruz o emotivnim danima: Stalno sam plakala. Zabrinula sam i majku

Foto: EPA

GLUMICA Penelope Cruz otkrila je da često pretjerano suosjeća s likovima koje glumi, a zbog toga je jednom čak zabrinula vlastitu majku.

Cruz je priznala da tijekom snimanja filma Paralelne majke, redatelja Pedra Almodovara, nije mogla obuzdati emocije tijekom glume te je potpuno suosjećala sa svojim likom, fotografkinjom koja ostane trudna nakon kratke afere s oženjenim akademikom. Neprestano je plakala tijekom snimanja, zbog čega se njezina majka zabrinula oko njezinog mentalnog zdravlja.

"Rekla sam joj da ne brine, ali i ja sam sama bila zabrinuta. Pretvarala sam se da imam stvari pod kontrolom, ali zapravo sam bila uplašena", rekla je za Vanity Fair.

Glumica se osvrnula na glumačku preobrazbu u različite likove i teret koji dolazi s time.

"Veliki je dio našeg rada mogućnost transformacije u nešto što je potpuno suprotno od nas samih. Nešto što ne govori kao mi. Nešto što se ne kreće kao mi. Strah je nešto što me motivira, treba mi kako bih funkcionirala. Ne želim se osjećati previše sigurno", rekla je.

Penelope je u nedavnom intervjuu otkrila da bi voljela da ona i suprug Javier Bardem zajedno snime mjuzikl, a na to ju je potaknula njegova posljednja uloga u filmu Being the Ricardos. 

"Vidjela sam kako moj suprug pjeva i napravio je nevjerojatan posao. Isto je i on mislio nakon što sam snimila mjuzikl Nine, kad nisam mislila da znam pjevati, a Rob Marshall me nakon nekoliko tekstova uvjerio u to", ispričala je tada.

Pročitajte više