Pernar jučer drobio gluposti o cijepljenju, a sad ga sprda čitav internet

Foto: Facebook

IVAN PERNAR jučer je iznio bizaran argument protiv cijepljenja kojim je podijelio čak i pratitelje na svojoj Facebook stranici, a odmah nakon toga postao je sprdnja satiričnih stranica na Facebooku.

"Jedno pitanje, a vi se zapitajte, kada su nas cijepili kao djecu na nadlaktici nam je ostao veliki ožiljak, zašto? Kako je mali ubod iglom mogao to stvoriti? Odgovor je nikako, u cjepivo su stavili nešto da nas trajno obilježi, žigoše ko stoku. Dakle, kakav otrov su stavili da to napravi i na kraju krajeva, zašto mnoga djeca razviju autizam nakon cijepljenja?", zapitao se Pernar. Dok su ga jedni bespogovorno podržavali, drugi su ga upozoravali da piše gluposti. U sličnom tonu nastavio je i danas.

Naravno, vrlo brzo dobio je i odgovor(e), a jedan od njih "složio" mu je Čitav internet, stranica koja je nedavno sprdala Hrvoja Šalkovića. Tu posvetu Pernaru i vodi prenosimo u cijelosti.

"Dobivam stalno upite u inbox da progovorim još koju riječ-dvije o tome kako nas kasta vladajućih gazi, pa evo jedan post za sve tisuće i hiljade vas koji tražite Istinu.

Voda. Prozirna je, čista, fina, pitka, što ne valja s vodom? To se može upitati samo naivac. Jeste li ikad probali natočiti vodu iz slavine (špine - za moje prijatelje iz Dalmacije i Herceg-Bosne) u kantu i staviti neku ribu, recimo sardinu, unutra? Ako niste, ja ću vam reći što se dogodi - sardina umre. Zašto, ako je voda tako dobra i čista?

Jeste li se ikad zapitali zašto se MMF uvijek uplete nakon rata na ostatke jadnih državica koje su nekad ratovale, a sad svedene na teške i krvareće bolesnike? Zašto je jedan od prvih uvjeta ta da se dozvoli regulacija pitke vode u toj zemlji, administrativno progurana kao "liberalizacija tržišta"? Što MMF ima s vodom? Ništa, ako pitate prosječnog slijepogluhog mrmota, ali SVE, ako pitate mene.

MMF i druge organizacije koje ne mogu napisati jer bi mi obrisali Facebook račun stavljaju fluor u vodu. Mislite da je to slučajno, da je to za dezinfekciju? NAIVČE!!! Znaš li da stavljaju i jod u sol. Jel i to slučjano? Nekakav otac s gušom drži u naručju sina kretena? Pa tome smo se svi smijali tada, zar ste zaboravili???

Fluor i jod su halogeni elementi.

Još vam nije jasno? PA IME VAM GOVORI. TI ELEMENTI UZROKUJU HALUCINACIJE U VAŠIM GENIMA!!!! HALO - GENI!

Vlada vas truje, čini vas inertnim, stvara vas OVISNIM o vodi. Voda vam u biti ne treba. Kad ste vidjeli gazelu da trči na kiosk i kupuje flaširanu vodu? Od čeg ptice žive sad kad je zima i sve je zaleđeno? Nažalost, iako vam voda u biti ne treba, od vašeg najranijeg djetinjstva ste bili punjeni tom istom vodom, tom halogenom vodom koja uzrokoje ovisnost. I sad ste ovisni o njoj, pa vam treba. No, iako je za vas možda kasno, možda nije za vašu djecu.

Ako očekujete dijete ili imate novorođenče koje još nije pilo vodu, nemojte im to ni priuštiti!

Koliko daleko ide zavjera pokazuju i izjave znanstvenika kako "život bez vode nije moguć". Ma je li? Jesi li ti možda bio na alfa centauri ili se vrtio oko crne rupe na galaksiji EGSY8p7? Najdalje što si bio je do konzuma u kvartu, a ti mi govoriš kao da znaš sve. Rekao bi jedan moj dragi prijatelj - sardino bebena.

Uglavnom, da skratim dok mene ne skrate na glavu (ovo pišem s javne mreže na koju sam se spojio s privremenim mobitelom, ali vidim kako me golubovi gledaju) - voda - je - smrt. Klonite se vode, ne dajte vodu nikome do koga vas je stalo, i gledajte kako revolucija buja iznutra. Trebat će neko vrijeme, recimo 20 ili 30 godina, ali kad vas netko za 30 godina pita "gdje si bio dve i sedamnaeste?", valjda ćete željeti odgovoriti "na pravoj strani povijesti, uz Pervana, i protiv vode".

Lp, Pervan"

 

Jasno, Pernarova ljubav prema zavjerama nije bolje prošla ni kod drugih satiričara.

Na smrtno ozbiljnu reakciju Pernar je svojom izjavom natjerao i uvijek britke admine iza satirične stranice "Di su pare."

Pročitajte više