Pet godina za premlaćivanje Rihanne? - Chris Brown se pojavio pred sudom

TRENUTNO najomraženija holivudska zvijezda pojavila se na sudu, naime, u sudnici u Los Angelesu započelo je suđenje protiv trenutno najpoznatijeg zlostavljača i nasilnika nad ženama - Chrisa Browna. Gotovo mjesec dana od spornog incidenta održano je i prvo ročište na kojemu je sutkinja Kristi Lousteau pročitala sve točke optužnice po kojima se Chris tereti.

"Ja nikad nisam digao ruku na svoju kćer pa zašto bi je on tukao"

Dvije točke optužnice mogle bi Chrisa "stajati" četiri godine i osam mjeseci slobode. Optužen je za zlostavljanje i ozbiljne kaznene prijetnje, odnosno optužen je za premlaćivanju pjevačice Rihanne prošloga mjeseca. Chris se nije očitovao o svojoj odgovornosti za kaznena djela za koja ga se tereti, jer je sljedeće ročište zakazano u travnju. Budući da se cijela situacija zakomplicirala, jer su se on i Rihanna navodno pomirili, pjevačica nije bila prisutna na saslušanju. Nju je predstavljao njezin odvjetnik Donald Etra koji nije zatražio posebnu zaštitu za svoju klijenticu.

"Rihanna se oporavlja dobro, ali smatrali smo kako nije bilo potrebe da ona danas bude prisutna u sudnici", rekao je njezin odvjetnik. Samo sat vremena nakon što je održano ročište oglasili su se i iz Rihannine obitelji. "Bilo je i vrijeme. On bi već sada trebao biti u zatvoru i definitivno zaslužuje maksimalnu kaznu", rekao je njezin rođak. Osim njega i Rihannin otac odlučio je progovoriti o incidentu.

"Nikad nisam digao ruku na svoju kćer pa zašto bi je on tukao. Zašto bi bilo tko to napravio", zapitao se njezin otac. "Poludio sam kada sam to čuo, ali opet s druge strane nisam bio tamo i ne znam što se zbilja dogodilo", rekao je. Uzme li se u obzir da se par pomirio i navodno tajno vjenčao, Chris bi se iz cijele situacije mogao izvući deblji kraj.

S.C.
Foto: JLP

Pročitajte više