5 užasnih priča o prekidima: "Nakon seksa rekla je da ne želi biti više u braku"

Ilustracija: YouTube

BITI ostavljen nikad nije ugodno, no čuti "ajmo biti samo prijatelji" od žene na Silvestrovo posebno je brutalno. I da, to se zaista dogodilo, barem ako je vjerovati jednoj od priča na Redditu, gdje su korisnici te društvene mreže raspravljali o svojim najgorim prekidima.

Jedan iskreni muškarac prisjetio se tako noći kad ga je ostavila žena nakon masaže u paru i otmjene večere. Bili su u klubu kad mu je supruga šapnula: "Budimo prijatelji." Prema priči, bili su u braku 13 godina i imaju dvoje djece. U idućoj objavi objasnio je kako mu je najava bila šok jer su se seksali samo nekoliko sati prije.

What’s the worst way someone has broken up with you? from r/AskReddit

Biti ostavljen nakon seksa je loše, no vjerojatno je bolje nego biti ostavljen usred njega. "Rekla mi je da ne želi više biti u braku sa mnom dok smo uzdisali i oporavljali se od seksa", otkrio je jedan tip.

Neki bi mogli tvrditi da su žene bile hrabre zbog svoje iskrenosti, za razliku od muškarca iz iduće priče koji je sa spoja samo nestao. "Doslovno je pobjegao. Vratili smo se s koncerta i otišla sam do frižidera samo kako bih čula korake i lupanje vratima."

Jedna osoba otkrila je kako joj je završila veza nakon što je otkrila promjenu statusa svog partnera na Facebooku, u kojoj je pisalo da je u vezi s nekim drugim.

A iduća priča možda je i najbizarnija. "Bili smo zajedno tri godine. Posudila je nekoliko stotina dolara od mene tjedan dana ranije (čitavo vrijeme znajući da će ovo napraviti). Kad je prekinula sa mnom, sve što je rekla je da me više ne voli. Nikakve rasprave ni objašnjenja, ništa. Prekid je zatim zadržala tajnim, preselila se u drugi grad, razbila je stan mojih prijatelja te gotovo ubila njihovog psa", priznao je korisnik Reddita. 

Rasprava je puna užasnih priča koje ljudi iz nekog razloga ne mogu prestati čitati. "Ne znam zašto osoba poput mene koja ima problema s povjerenjem ide čitati ovo", jedan je od komentara.

Pročitajte više