Pharrellova žena obukla nešto skroz bizarno, internet se ne prestaje sprdati: "Došao je Teletubbie"

Foto: Guliver Image/REX/Twitter

SUPRUGA pjevača Pharrella Williamsa, Helen Lasichanh, na Met Gali se pojavila u pomalo bizarnoj modnoj kombinaciji i privukla svu pozornost na sebe, uključujući i pozornost tviteraša koju vjerojatno i nije baš htjela.

Helen se pojavila u ogromnom crvenom kombinezonu koji je izgledao kao ogromni jastuk, a još čudnije je bilo što su joj rukavi bili zašiveni tako da joj se ruke uopće nisu vidjele. Nije dugo trebalo da krenu sprdnje na njezin račun i usporedbe s likovima iz crtića.

Mnogi su odmah primijetili da izgleda kao Po iz Teletubbiesa, nekima je ličila na Cogswortha iz "Ljepotice i zvijeri", a drugima na Thumb Thumba iz filma "Spy Kids".

"Zašto Pharrellova žena izgleda kao ogromni crveni pas?", "Pharrellova žena izgleda kao da je umotana u gumenog medvjedića", "Pharrell se obukao kao da planira večer provesti na kauču, a žena mu se obukla kao kauč", "Evo, došao je pravi Teletubbie, ljudi. Snovi se ostvaruju", "Stigli su Pharrell i robot Baymax", samo su neki od komentara koji su preplavili Twitter kad se Helen pojavila.

Pročitajte više