Pijan se poseksao s curom na plaži pa ujutro gadno požalio: "Iskoristila me"

Foto: Facebook/Twitter

PRELJUBNIK Ben Banjo Green, kojeg je cura napucala nakon što je pročitala na Twitteru da se seksao s drugom ženom na plaži u Blackpoolu, britanskim je medijima rekao da "plaća za svoje pogreške".

Za preljub se doznalo kad se Twitterom počela širi objava o tipu koji je spavao s drugom djevojkom dok je bio na odmoru, iako ga je kod kuće čekala djevojka. Ona ga je potom prilično javno napucala, putem Facebooka.

Green je za Daily Mail rekao da žali zbog preljuba, ali da ga je djevojka s kojom je spavao "zašprehala i iskoristila", iako joj je pokazao fotografije svoje cure.

Na Twitteru ga je razotkrila prijateljica cure s kojom je spavao.

"Ako se vaš dečko zove Ben i iz Chesterfielda je te je sinoć bio u Blackpoolu, sinoć je poševio moju frendicu na plaži i tek joj jutros rekao da ima curu", napisala je djevojka pod imenom Ivana.

Ben tvrdi da je Ivaninoj prijateljici odmah dao do znanja da ima curu.

"Da, ja sam Ben iz tih tweetova. Moja strana priče je da je ta cura znala da imam djevojku jer sam joj pokazivao fotke dok me pokušala zašprehati. Nažalost, jako sam se napio i iskoristila me. Potom je njena prijateljica poželjela malo slave na Twitteru i to je objavila. Da, sjebao sam, plaćam za to, no to je bila pijana greška koju žalim i te cure su točno znale što rade", rekao je.

Ivana je objavila i njegovo dopisivanje s njenom prijateljicom nakon seksa, u kojem između ostalog piše da sad definitivno više nije u vezi. Bio je u pravu.

"Ben za kojeg ste svi čuli je moj dečko Ben Banjo Green i vau, koji je on kreten", napisala je Benova cura Kayleigh i time označila kraj njihove veze. Za medije nije željela ništa reći.

Pročitajte više