Pink: Ja sam biseksualka, eto što sam ja!

PJEVAČICA koja je na granici kontroverze, ali i "isfuravanju" istih, u svojoj 29. godini napokon je shvatila da ne trza samo na muškarce. "Ja sam biseksualka, eto što sam", jasno je svima poručila Pink. Iako je negirala tu činjenicu kada god joj je postavljeno pitanje voli li i žene, Pink je napokon izašla iz ormara i priznala kako gaji ljubav i prema ženama.

"Ne kažem da nikada nisam eksperimentirala, ali volim muškarce previše da bi postala punopravna lezbijka"

"Čini mi se kako je biseksualizam postao svojevrstan trend i da sam ja podlegla tome trendu, ali ja ne vjerujem u prolazne trendove. Ovo sam jednostavno ja", poručila je Pink. Kako joj rane od razvoda nisu još u potpunosti zacijelile, Pink je otkrila kako nakon supruga razmišlja i o ozbiljnoj vezi sa ljepšim spolom, te da biseksualnost nije samo puki hir.

Međutim u to je teško vjerovati ako se samo prisjetimo njezinih izjava dok je još dijelila bračnu postelju sa muškarcem. "Anegdotice" kako je  zapalila sobu dok se ševila sa suprugom svima su bile zanimljive kao i njezine izjave kako previše voli penis da bi ga se odrekla.

"Nisam homoseksualna osoba pa stoga ne mogu ulaziti u ljubavne veze sa ženama. Ne kažem da nikada nisam eksperimentirala, ali volim muškarce previše da bi postala punopravna i trajna lezbijka", izjavila je jednom prilikom Pink. I kada se svima činilo da je pjevačica definitivno odlučila, Pink je sve ponovo iznenadila ovim priznanjem. Koliko će ju držati ova faza, teško je reći, ali mnogi vjeruju da će biseksualnost popularne pjevačice trajati samo do trenutka kada ponovo bude imala spolni odnos sa muškarcem. Ali ne kaže se uzalud, ljubav je slijepa.

S.C.
Foto: JLP

Pročitajte više