Pink otvorila turneju erotskim nastupom

AMERIČKA pop pjevačica Pink otvorila je britansku turneju koncertom punim iznenađenja - od plesačica u toplessu do lutaka na napuhavanje koje su predstavljale Christinu Aguileru, Lil Kim i Myu.

Po uzoru na Britney Spears i Christinu Aguileru, i Pink je svoje koncerte počela pretvarati u erotsko-glazbene spektakle koji pršte seksualnim nabojem.

Tako je Pink na prvom koncertu britanske turneje održanom u Birmighamu spuštena na pozornicu u kavezu, a pažnju fanova je sa svoje rastuće figure preusmjerila na glavu ljubičastom irokez frizurom.

Muški dio publike je ostao fasciniran nastupom pratećih plesačica, koje su se uvijale oko metalnih stupova poput striptizeta, da bi pri kraju koncerta ostale samo u tanga gaćicama i dvije trake selotejpa strateški razmještene preko bradavica.

Pink je pjesmu "Lady Marmelade", koju u originalu pjeva s Aguilerom, Lil Kim i Myom, izvela uz "pomoć" tri lutke na napuhavanje, uređene da liče na gorenavedene pjevačice. Pink je skinula odjeću s lutaka, da bi na kraju pjesme probušila "Christinu".

Pročitajte više