PipsChips&Videoclips pripremaju najveći koncert u svojoj karijeri

Foto: Sandra Simunovic/Pixsell

ZAGREBAČKI rock band PipsChips&Videoclips nastupit će u subotu, 10. rujna, na stadionu Šalata, gdje će održati najveći koncert karijere.

Nakon dvije godine odgoda, za kraj ljeta Pipsi konačno i definitivno dolaze na omiljeni open air koncertni prostor, a najzagrebačkiji od svih zagrebačkih bendova stat će pred svoj grad, stoji u najavi. Na najveći, ali i prvi samostalni koncert na Šalati, bend donosi najveću koncertnu produkciju dosad.

U subotu, 10. rujna, Pipsi će tako zakoračiti stepenicu više od svojeg posljednjeg velikog koncerta na domaćem terenu, kada su u prosincu 2014. rasprodali malu dvoranu Doma sportova i nastupili preko više od četiri tisuće ljudi.

Ranije su u toj dvorani samostalno nastupili samo jednom, davne 1998., između albuma "Fred Astaire" i "Bog". U međuvremenu su Pipsi punili i po više puta svaki zagrebački klub i nastupali konstantno po festivalima diljem regije te postali jedan od koncertno najtraženijih bendova. No sve do sada nisu se odlučivali krenuti u velike koncerte.

Upravo u tome leži ključ za sljedeće masovno okupljanje fanova na koncertu koji bi trebao označiti jednu od njihovih najvažnijih večeri.

Veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a bit će ovo još jedna prilika za doživjeti set najvećih hitova iz kompletne karijere, među kojima su i "Na putu prema dolje", "Gume na kotačima", "Htio bi da me voliš", "Malena", "Ljubav", "Dan, mrak", "2x2" ili "Plači".

Do sada kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. 

Pročitajte više