Žanamari, Zsa Zsa, Grubnić... Što hrvatski celebovi kažu o Lasagni?

Foto: Instagram

ZA SAMO nekoliko sati počinje prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj nas ove godine predstavlja Marko Purišić aka Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim. Tim povodom pitali smo neke hrvatske zvijezde za mišljenje o večerašnjem spektaklu te koju poruku imaju za Baby Lasagnu. 

Žanamari Perčić: Računa se samo dobar vajb

"Drago mi je da je malo alternativnija glazba iz Hrvatske napokon na Eurosongu. Želim da razvale nastup i odlično se zabave jer to je poanta glazbe, a da na ovaj natjecateljski aspekt uopće ne misle. Meni to ne ide uz glazbu. Svaka pjesma odašilje drugačiju emociju i ima svoju vrijednost, kao i svaka druga umjetnost. Tako da je meni tu aspekt glasanja nebitan. Samo dobar vajb se računa", rekla nam je porukom pjevačica Žanamari Perčić.

Marko Grubnić: Sve oko Baby Lasagne djeluje poprilično obećavajuće

"Ja se zaista nadam najboljem i vjerujem u najbolje. Od same Dore sam nekako sretan i zadovoljan. Imam dobar osjećaj kad je Baby Lasagna u pitanju. Držim fige i navijam, stvarno sam veliki fan. Mislim da je jako važno da se prvo dobro zabavi i da dostojanstveno predstavi svoju zemlju, što sam siguran da hoće. Kad čovjek nakon toga ode miran i zadovoljan spavati, onda je to već sama pobjeda", rekao je modni stilist i influencer Marko Grubnić u telefonskom pozivu. 

"Od srca želim da nakon večerašnjeg nastupa on bude sretan i zadovoljan i da mirno zaspe, mislim da će to biti velika stvar. Nadam se najboljem. Ja volim u životu, kao što je i Baby Lasagna izjavio, skočiti pa onda reći 'hop'. Nek se događa i nek bude ono što mora biti. On mi djeluje kao dečko na mjestu. Super energija, ima super stavove, dobro je posložen u glavi, tako da je sve to skupa poprilično obećavajuće", dodao je. 

"O ukusima se inače ne raspravlja. Mislim da svaka roba ima svog kupca i publiku. Ja imam svoje mišljenje o kostimu i mislim da je to zaista u službi samog nastupa i same pjesme i svi moramo biti zadovoljni tim kostimom. Mislim da se Baby Lasagna u tom kostimu dobro osjeća i on je nekako i sudjelovao u nastanku samih kostima i mislim da je to za jednog izvođača jako važno", poručio je Grubnić.

Zsa Zsa: Idemo...

"Idemo dalje sigurno", kratko nam je rekla pjevačica Zsa Zsa zbog koje je Baby Lasagna dobio mogućnost nastupanja na Dori na kojoj je na kraju pobijedio. Naime, Baby Lasagna upao je na Doru kao rezerva, i to zato što je Zsa Zsa odustala od natjecanja.

 

Pročitajte više