Pitali smo Zagrepčane može li se Škoro vratiti glazbi nakon politike, evo što kažu

Foto: Index

VIJEST da je Miroslav Škoro naprasno podnio ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta i sve stranačke funkcije iznenadila je mnoge i izazvala brojne reakcije. 

Prošetali smo Zagrebom i pitali građane može li se, po njihovom mišljenju, Škoro nakon politike vratiti glazbenoj karijeri. 

"Vjerojatno ga oni koji su ga voljeli sad još više vole i kao političku osobu i kao glazbenika, ali meni se sad zgadio glazbeno", rekla nam je jedna žena.

"U glazbu uvijek, pa on je bećar. Njegove pjesme, to se nikad neće zaboraviti. On je strašne neke pjesme otpjevao i mislim da se to ne može zaboraviti nikad", bio je odgovor koji je tvrdio suprotno. 

 
"Zašto ne, on je tu u svom elementu, to mu leži, tu se dokazao, ima svoj neki fini imidž, po mojoj procjeni", složio se još jedan čovjek. 

"Mislim da se može vratiti glazbi, ja njega poštujem sa stajališta glazbenika ne kao političara i smatram da on glazbom zapravo ljudima daje neku nadu za razliku od politike gdje ih samo zapravo vraća u nekakav ponor", mišljenje je jednog mladića. 

 

"Njemu je prije svega mjesto da pjeva. Mogu poslušati neke njegove pjesme, ali mislim: ili pjevanje ili politika", bilo je još jedno mišljenje. 

Pročitajte više