Pitt i Jolie omiljeni za fotografiranje

GLUMCI Brad Pitt i Angelina Jolie omiljene su zvijezde s kojima bi obožavatelji voljeli biti na fotografijama, pokazali su rezultati istraživanja kojeg je proveo TakeGreatPictures.com.

Istraživanje je pokazalo da bi najviše ispitanika voljelo biti na slikama s Bradom Pittom više nego s bilo kojom drugom muškom zvijezdom i s Angelinom Jolie više nego s bilo kojom drugom ženskom zvijezdom.

Brad Pitt je s 36,1 posto potukao Johnnyja Deppa za samo 60 glasova. Konkurentica koja se najviše približila Angelini Jolie je Halle Berry sa samo 42 glasa iz Lare Croft koja je osvojila 25,6 posto glasova. Jennifer Aniston, bivša supruga Brada Pitta osvojila je također zavidan broj glasova - 23,2 posto.

Iako Pitt i Jolie nisu potvrdili da su u vezi paparazzi su ih u više navrata fotografirali zajedno. Pitt i Aniston su se razveli početkom ove godine nakon četiri godine braka.

Druge zvijezde s kojima bi se obožavatelji htjeli fotografirati su George Clooney, Tom Cruise, Ben Affleck, Charlize Theron i Jennifer Lopez.

Što se tiče ispitivanja i povijesnim ličnostima najviše bi ljudi htjelo sliku dijeliti s Albertom Einsteinom, Johnom F. Kennedyjem, Cleoptarom i Majkom Terezom.

Pročitajte više