Pjesma koja je upala na Doru kao rezerva je oduševila slušatelje

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL/Instagram

DANAS su na Drugom programu Hrvatskog radija puštene sve pjesme koje se ove godine natječu na Dori, hrvatskom izboru za pjesmu za Eurosong, a od objavljenih pjesama zasad je najveću pažnju privukla pjesma Babaroga Leta 3, ali i pjesma koja je zapravo igrom slučaja ušla u finalni izbor. 

Naime, nakon što je pjevačica Zsa Zsa odustala od Dore, priliku da se predstavi dobio je Marko Purišić, koji nastupa pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, a na Dori će se predstaviti pjesmom Rim Tim Tagi Dim. 

"Zašto je ovo završilo u rezervama?" 

Njegova pjesma izazvala je brojne reakcije, a sudeći prema komentarima na X-u, izgleda da se mnogima svidjela. Na profilu All things Dora postavljeno je pitanje koja se pjesma korisnicima X-a najviše svidjela, a najviše komentara prikupila je upravo ova pjesma. 

"Baby Lasagna, kako je, dovraga, ovo završilo u rezervama?" glasi jedan od komentara.

Druga je korisnica napisala: "Pjesma nije još ni završena, a ja sam već tim Baby Lasagna."

"Baby Lasagna ili Let 3 za pobjedu, ne želim vidjeti ništa drugo", zaključila je treća. 

Nije mu prvi nastup na Dori 

Inače, Purišiću ovo neće biti prvo pojavljivanje na Dori, ali mu je prvo pod imenom Baby Lasagna. Naime, glazbenik je bio na Dori 2019. godine, kada je s rock sastavom Manntra izvodio pjesmu In the Shadows. 

Osim iskustva koje je stjecao u Manntri, Purišić je surađivao s nekim domaćim glazbenicima, kao što je Marin Jurić Čivro, a do sada je pod imenom Baby Lasagna izbacio dvije pjesme: IG BOI i Don‘t Hate Yourself, But Don‘t Love Yourself Too Much.   

Pročitajte više