Plavi orkestar nakon deset godina oduševio Zagreb

VEČERAS je u zagrebačkoj Areni nastupio Plavi orkestar. Pred oduševljenom publikom svih uzrasta, Sarajlije su dokazali da njihovo vrijeme nije prošlo te još uvijek energično zabavljaju razgaljenu masu. Koncert su otvorili novom pjesmom "Amerika", a potom su se na njihovu repertoaru našle dobre, stare stvari.

Simpatičnim glazbenicima ovo je prvi put da su, nakon deset godina, nastupili u Zagrebu. Nedavno su održali dva koncerta u Ljubljani, jedan nije bio dovoljan za sve obožavatelje. Jugoslavenski Beatlesi, kako su im mediji prije tepali, vratili su mnoge svoje poklonike u dane mladosti, ali i djetinstva. Tako nam je pjevač Luka Nižetić otkrio da ga je večerašnji koncert vratio u rano djetinstvo.

"Inače sam veliki ljubitelj Plavog orkestra i Saše Lošića, a ovo mi je povratak u rano djetinstvo te stvarno uživam", rekao nam je. "Najdraža njihova stvar mi je "Kaja", ali i "Mi smo pijane budale", ta mi je ipak još draža, jer smo svi mi pijane budale", zaključio je simpatični Luka. Osim Luke, koncert je popratila i mlada glazbena nada, Carla Belovari.

Koncert je popratila u društvu prijateljica, a rekla nam je kako se provodi odlično. "Super mi je, ovo su pjesme mog djetinstva, sjećam se kad sam ih slušala na kasetama. Najdraža njihova stvar mi je "Zelene su bile oči te", ali i sve ostalo mi je jednako dobro".

Pročitajte više