PlayOne nakon uspjeha s Barbarom Tucker surađuju s najprestižnijim house labelovima

PLAYONE (Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay) iza sebe imaju već tri singla "I found a place", "Let it shine" i "Feeling Like a Superstar" koje su producirali za megapopularnu Barbaru Tucker, kraljicu svjetske klupske scene, koja je već godinama prisutna na vrhovima svjetskih top lista.

Nakon uspjeha sa singlom "Feeling like a Superstar" za kojeg su DJ Fresh Jay i  D`Knock u suradnji sa Slow Mo`T.-jem radili Radio Edit i Show mix verziju, posredstvom Barbare Tucker započinju producentsko-izdavačku kolaboraciju sa najprestižnijim house labelovima u svijetu. Činjenica da je "Feeling Like a Superstar" neko vrijeme bio u top 10 Billboard dance charta i da su PlayOne na novom albumu Barbare uvršteni uz imena poput Davida Moralesa, Josha Harrisa, Kida Chrisa, Gorgieja Porgieja te Terryja Huntera, dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Ovih dana je izašao i novi single Barbare Tucker "Respect", kojeg je producirao RLP, a koji je obrada legendarnog hita Arethe Franklin.

Promocija singlova "Felling Like a Superstar" i "Respect" će biti na Miami Winter Conferenceu. Sve ovo je uvertira producentskog rada PlayOnea u 2011. godini. Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay zajedno sa Barbarom Tucker kreću na promotivnu klupsku turneju po Europi koja će obuhvatiti Berlin, Barcelonu, Rimini, Prag i još neke gradove. Osim spomenute turneje u pripremi su i remixevi singla "Let it shine", koji će raditi više priznatih svjetskih DJ-a i producenata, dok će video spot singla ovih dana imati promociju na MTV Europe.

Osim aktivne glazbene producentske djelatnosti Darko Juranović i Fresh Jay su vlasnici internet televizije LiveInTheMix (www.liveinthemix.com) te vlasnici kompanije Urbani Zvuk Entertainment (www.urbanizvuk.hr). Barbara Tucker je soul vokalistica, autorica i tekstopisac. Rođena je u New Yorku, a surađivala je sa Wyclefom Jeanom, Georgeom Clintonom, Daveom Stewardom, Pet Shop Boysima, Deee-Liteom, Shannonom, C&C Music Factoryjem, Soul Systemom, Jayem Williamsom te brojnim drugim velikim imenima. Također je ostvarila suradnje i s producentima kao što su David Guetta, Tommy Musto, Little Louie Vega, Danny Tenaglia, Eric Morillo, Full Force, DJ Pierre i mnogi drugi. Nemoguće je ne spomenuti njezin megahit single "Precious Love" koji je prije par godina vladao svjetskom klupskom scenom. Svojim vokalom, kombinacijom soula i housea obilježila je klupsku scenu te s Mary Jay Blige, Arethom Franklin, Jocelyn Brown te Anitom Baker predstavlja najpopularnije i najkvalitetnije svjetske vokalistice.

Pročitajte više