Plenković i supruga Ana čekaju treće dijete

Foto: Lana Slivar Dominic/Pixsell

ANDREJ PLENKOVIĆ i njegova supruga Ana Maslać Plenković čekaju treće dijete.

Ana je u drugom tromjesečju trudnoće, osjeća se dobro te su i ona i suprug presretni zbog prinove. Andrej i Ana otprije imaju sina Marija i kćer Milu. 

"S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji.

Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće.Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece", stoji u priopćenju iz Plenkovićevog ureda.

Prvi premijer koji je za vrijeme mandata dobio dijete

Inače, Andrej Plenković je prvi hrvatski premijer koji je na toj poziciji dobio dijete. Naime, kada je 2017. godine rođena njegova Mila, Plenković je obnašao dužnost predsjednika Vlade Republike Hrvatske.

Prije negoli je dobio Milu, premijer je sa suprugom Anom dobio i sina. Mario je rođen 2014. godine, a ime je dobio po svom djedu.

Andrej i Ana u braku su od listopada 2014. godine. Premijerova supruga inače dolazi iz Dubrovnika, a diplomirala je na Pravnom fakultetu.

Pročitajte više