Plivit C – The Revenge of Vitamin C

VITAMIN C je neophodan za zdrav život čovjeka i normalne funkcije organizma. Gotovo svakodnevno u prehrani uzimamo namirnice koje sadrže vitamin C, ali su mnogobrojne koristi od vitamina C manje poznate, posebice kad se radi o njegovom učinku i djelovanju na veliki broj medicinskih stanja i bolesti.

Opće je poznata činjenica da vitamin C pomaže kod gripe i prehlade, te ojačava imunitet organizma, ali je mnogo manje poznato djelovanje vitamina C na srčane bolesti, bronhitis, astmu, visoki kolesterol, zarastanje rana pa čak i prevenciju pojave raka. Plivina web prezentacija Plivita C, prva takve vrste u Hrvatskoj, upoznat će vas s ovakvim i svim ostalim detaljima vezanima uz ovaj važan nutrijent.

Istraživanja su pokazala da većina ljudi kroz prehranu ne uzima dovoljnu količinu vitamina C. Iz tog razloga potrebno ga je nadomjestiti na druge načine. Uzimanjem Plivita C, Plivinog poznatog nadomjestka vitamina C, u potpunosti ćete zadovoljiti dnevne potrebe za ovim vitaminom.

Plivina Internet prezentacija vitamina C odgovorit će vam na mnoga pitanja o vitaminu C. Saznat ćete što je vitamin C i kakve sve koristi vaš organizam ima od njegovog uzimanja. Naučit ćete sve o dnevnim potrebama za vitaminom C i upoznati se s mnogim zanimljivostima vezanima uz otkriće i djelovanje vitamina C.

Interaktivni sadržaji prezentacije Plivita C na intuitivan, slikovit i zabavan način nadogradit će vaše znanje o vitaminu C. Interaktivni kalkulator pokazat će vam koliko vitamina C unosite u organizam konzumacijom određenih namirnica u odnosu na samo jednu tabletu Plivita C.

Uz Flash igru "Na(do)mjesti vitamin" zabavit ćete se i naučiti više detalja o količini vitamina C u pojedinim namirnicama. Za sve redovite posjetitelje Plivit C portala, Pliva je pripremila i vrijedne nagrade, a izvlačenja dobitnika održavaju se svakoga ponedjeljka.

Pliva je svojim uspješnim i višestruko nagrađivanim portalomPLIVAzdravlje.hr prepoznala značaj Interneta kao medija. Dnevnom ponudom kvalitetnih i stručnih sadržaja na Internetu Pliva se već godinama nalazi u samom vrhu, a web prezentacija Plivita C samo je nastavak takve tradicije.

Pročitajte više