Severinu zatrpali čestitkama: Hoće li Aleksandar dobiti brata ili sestru?

Foto: Instagram

IAKO je i medije i fanove zavarala objavom pogrešnog datuma vjenčanja na svojem Facebooku, fanovi joj to nisu nimalo zamjerili.

Ispod fotografije na kojoj se pod vodom, u vjenčanici, ljubi sa svojim novopečenim suprugom, obožavatelji su omiljenu pjevačicu zatrpali čestitkama povodom ulaska u bračnu luku.

"Sritno!!!! Vjenčanje je intiman trenutak koji se treba podijeliti sa najdražim i najbližim osobama pa je ovo super odradeno da svi misle da je za 2 mjeseca a ne danas. Svaka čast mladenci i svu sreću vam želim!!!", "Seve carice,ne poznajem te ali volim i poštujem.Nadam se da si pronašla pravu ljubav i želim vam svu sreću", samo su neki od komentara, a uz sreću u braku fanovi Severini i Igoru žele i skoro proširenje obitelji.

"E pa nek je sa srećom i nek Aleksandar dogodine dobije brata", paru tako želi jedna obožavateljica, dok im druga priželjkuje kćerkicu: "Neka vam ljubav traje vječno... I dogodine jednu curicu da dobijete".

Severina i Igor, inače sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe, upoznali su se početkom ove godine, a zaručili su se navodno na njen rođendan, u travnju. Svoju ljubav nisu dugo tajili, pa su njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama postale uobičajena pojava.

Ljubav su brakom okrunili jučer, na intimnom obredu u istarskim Balama.

Pročitajte više