Plus – najpovoljniji Internet paket u Hrvatskoj

Foto: Press

KOLIKO bi po vama trebao koštati najpovoljniji paket interneta, telefonije i televizije? Što kažete na 79 kuna mjesečno? Da, stvarno!

OK, to nije cijena za zauvijek! Vrijedi za prva tri mjeseca usluge – ako se obvežete na dvogodišnji ugovor. Preostale mjesece će vas koštati 199 kuna mjesečno, ali: pazite sad! – to je još uvijek jeftinije od onog što nude drugi operatori!

Usluga Super TRIO obuhvaća brzi i sigurni Internet preko optičke veze, u neograničenim količinama (flat rate), uz jamčenu brzinu od 150 Mbit/s (ako vam to nije dosta, postoje i brži FTTH paketi do 500 Mbit/s);  zatim, 100+ TV programa  (40 u HD) te neograničeni besplatni razgovori prema svim brojevima u Hrvatskoj i fiksnim u EU (plaća se samo uspostava poziva).

Sve to, da ponovimo, za 199 kuna mjesečno, a prva tri mjeseca za samo 79 kuna. Tko to nudi? Terrakom, jedini veći operater u 100% hrvatskom vlasništvu. Više o Terrakomu možete doznati na terrakom.hr, i odmah provjeriti je li kod vas dostupna optička veza. (Alternativno, možete sve doznati preko besplatnog broja 0800 77 66.)

Ali, još nismo gotovi s popustima i čašćenjima! Prvih šest mjeseci dobit ćete i besplatne HBO i Cinemax pakete: pet programa s non-stop filmovima i serijama – najnovijim! Redoviti TV program nudi i snimalicu– pauziranje, automatsko snimanje i gledanja kasnije. Uz detaljan TV vodič, tu su i YouTube i Netflix aplikacije – da se do kraja razmazite!

Pročitajte više