"Pobjeda na Farmi namještena je Simoni Gotovac!"

NAKON što je razbio duelističku kućicu i bio diskvalificiran, Gego, hvarski pjevač labilnih živaca i jedan od natjecatelja Farme koji je zaradio diskvalifikaciju, odlučio je otvoreno progovoriti i optužiti Novu TV da namješta pobjedu u realityju Simoni Gotovac. Naime, kako Gego tvrdi, navodno je sam Siniša Svilan došao na seosko imanje nagovoriti natjecatelje da upravo njemu daju šibicu i tako ga eliminiraju iz natjecanja, a ovim činom Gego je prekršio ugovor koji je s Novom TV potpisao, te je usprkos posljedicama koje bi ga nakon ovog mogle odvesti čak i na sud, odlučio da više ništa neće kriti, jer mu je "dosta laži i petljancije" oko popularnog realityja.

Također, Gego tvrdi da su on i Tanja Jovanović imali gotovo upola manji honorar od ostalih natjecatelja, te kako ovogodišnja Farma, a to smo već i prije čuli, više nalikuje prvoklasnom hotelu, nego seoskom imanju. Navodno su se "nekim" farmerima tijekom njihovog boravka na selu ispunjavale kojekakve "želje i željice", dok su ostali bili prepušteni borbi za goli život. Navodno su Gegi njegovi bivši sustanari Simona Gotovac i Mario Mlinarić potvrdili Svilanov posjet imanju, koji se ondje pojavio kako bi spriječio Simonicu da izađe van, kada je to željela. Prema njegovim tvrdnjama, farmeri su se dogovarali da će svoje šibice dati upravo njoj, jer ih je ona tako zamolila, što navodno Svilanu nikako nije odgovaralo, te ih je u njihovoj namjeri osobno spriječio.

"Sram me je što sam ikad bio dio tog showa!"

Gego, koji se sada otvoreno srami što je "ikada bio tog showa" optužuje čelnike Nove TV kako mu nisu osigurali potrebne antibiotike i liječničku skrb koja mu je na imanju bila potrebna, a navodno je upravo zbog toga izgubio živce te demolirao duelističku kućicu, danas tvrdi da je Farma jedna najobičnija namještaljka. Progovara li iz njega ljubomora na Gotovce ili je zaista Nova TV u ovom slučaju postupila neregularno i mimo strogih pravila showa, ne sumnjamo, istraga će pokazati. Međutim, ovaj potez na koji se odlučio hvarski pjevač sigurno mu neće koristiti u budućnosti s obzirom na to da su ovdje u igri milijunski iznosi, te bi Gego, još jednom, i iz ovog showa mogao izaći kao agresivni gubitnik.

"Poduzet ćemo sve raspoložive pravne korake"

U međuvremenu, javili su se i čelnici Nove TV koji oštro demantiraju navode svojeg bivšeg štićenika te najavljuju poduzimanje adekvatnih pravnih mjera zbog okaljavanja ugleda. "Ističemo kako je zbog oštećivanja opreme Nove TV, kršenja pravila i nedoličnog ponašanja spomenutog natjecatelja na lokaciji Farme morao intervenirati produkcijski tim, koji je donio odluku o njegovoj diskvalifikaciji. Zbog nanošenja štete ugledu Siniše Svilana, Novoj TV te projektu Farma, Nova TV planira poduzeti sve raspoložive pravne poteze", stoji u priopćenju Vedrane Cvetko, koja je ovime odala da će se Gego ipak naći na sudu, i to ubrzo.

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više