Pobjednik prvog Big Brothera: Show je bio normalniji, nije bilo psovki i seksa

Foto: Zeljko Rukavina/Davor Puklavec/PIXSELL

Saša Tkalčević iz Bjelovara pobijedio je i osvojio milijun kuna u prvom Big Brotheru davne 2004. godine. Iako je popularni reality show imao sveukupno devet sezona, mnogima je u najboljem sjećanju ostala upravo prva sezona.

Saša se prije šest godina sa svojom suprugom i dvoje djece odlučio preseliti u Švedsku, gdje ima salon za tetoviranje i umjetničku galeriju. Prije nekoliko dana proslavio je 52. rođendan, a za portal Bjelovar.live prisjetio se iskustva u nekadašnjem hit showu, koji mu je promijenilo život.

"Ostao sam u kontaktu sa Zdravkom, Filipom, Marinom, Alenom, baš sam se čuo i sa Sanjom neki dan, a javila mi se i Valentina iz Italije. Najviše sam se povezao sa Zdravkom. Čovjek ne bi vjerovao jer smo posve različiti. Ima tu neku posebnu energiju.

Mogao mi je parirati u raznim igrama unutar kuće i uvijek je bio za akciju, dok se ostalima često nije dalo ništa. Primjerice, u studenom smo se kupali u jacuzziju po hladnoći. Skočio je unutra sa mnom bez pitanja. Dva smo svijeta različita, ali svijeta koja su se našla", prisjetio se trenutaka od prije 19 godina.

Smatra kako je prva sezona showa bila "normalnije" koncipirana jer nije bilo psovki, tolikih aluzija na seks i pritisaka produkcije što se tiče gledanosti. Da može tako biti ponovno, preporučio bi drugima da se prijave u show kao što je bio Big Brother.

"Nama, prvim stanarima, to je bilo pozitivno iskustvo. Susretneš se s drugačijim razmišljanjima, upoznaš nove ljude, stekneš iskustvo. Na koncu upoznaš prijatelje za cijeli život", rekao je Saša, dodajući da ne gleda nikakav show ni televiziju te se zbog toga osjeća zdravije.

Pročitajte više