Pobjednik Života na vagi otkrio: Da, imam curu

Foto: RTL

POBJEDNIK pete sezone showa Život na vagi Matej Petrović otkrio je kako se osjećao kada je, osim transformacije života, osvojio i 170.000 kuna nagrade.

"Nakon što sam pobijedio prvo sam pomislio kako sam sretan i ponosan na sebe jer sam ispunio riječ koju sam dao dragoj osobi. Riječ je o osobi koja više nije s nama, a kroz život me oblikovala. Obećao sam joj da neću odustati, da ću uvijek davati sve od sebe i da ću u glavi imati sve ono lijepo čemu me naučila. Sve to je ono što me nakon izlaska iz showa najviše motiviralo za gubitak kilograma, a samim time i dovelo do pobjede", rekao je za rtl.hr.

U Život na vagi Matej je ušao sa 152 kilograma. Ukupno je skinuo 67,9 kilograma i sada ima 84,1 kilogram.

"Pobjedi se nisam nadao, ali sam u nju vjerovao jer sam tijekom showa, ali i nakon izlaska iz kuće, zaista davao sve od sebe kako bih skinuo što više kilograma", priznao je.

Rekao je i kako smatra da ovo nije njegov maksimum, ali gubiti kilograme više ne planira.

"Vjerujem kako bih s ovom kilažom trebao biti i više nego zadovoljan. U pet sam mjeseci skinuo 68 kilograma i mislim kako na tu činjenicu stvarno trebam biti ponosan", objasnio je.

Na pitanje čija ga je transformacija u finalu najviše oduševila Matej je odgovorio da ne može izdvojiti samo jednu.

"Svi su me kandidati apsolutno oduševili. Mislim da se vidi kako su svi do jednoga radili na sebi i kako smo stvarno promijenili životne navike", rekao je.

Naglasio je kako novac nije bio motivacija njegovog ulaska u show i da još ne zna kako će ga potrošiti, ali je obećao napraviti veliku feštu jednom kad epidemiološke mjere to budu dopuštale.

"Dio novca ću iskoristiti da pokrenem vlastiti posao", otkrio je Matej, koji trenutno radi u Njemačkoj, i dodao kako se planira vratiti živjeti u Hrvatsku.

Na pitanje je li u vezi samo je kratko rekao:

"Imam curu, ali nemam komentar."

Pročitajte više