Počela je Twilighth manija, Index vas nagrađuje!



OD DANA kad je izašao prvi film iz Twilight sage, bilo je jasno da euforija oko njega neće jenjavati. Ovih dana u kina nam dolazi NEw Moon, drugi film ove popularne sage. Glavne uloge tumače Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner i Ashley Greene. New Moon započeti će slomljenim srcem, naime, Edward će ostaviti Bellu da bi je uspio zaštiti. Kad ona shvati da može dozvati Edwarda kad god je u opasnosti, počinje živjeti sve opasnijim životom.

Osim toga, ova priča ubrzo postaje ljubavni trojac. Bella i Jacob, njezin prijatelj iz djetnistva započnu nježno prijateljstvo. Film se temelji na seriji romana Stephanie Meyer koja je na popisu bestselera New York Timesa kao broj jedan provela punih godinu dana i još uvijek ne silazi s provog mjesta. Serija romana Sumrak postala je kulturološki fenomen.

Sumrak je proslavio glavne glumce Kristen Stewart i Roberta Pattinsona koji su i u navodnoj ljubavnoj vezi u privatnom životu pa je kemija na filmskom platnu stvarna i očita. Index.hr vas nagrađuje uoči premijere ovog filma. Za najbrže obožavatelje filma dijelimo deset privjesaka i četiri Algoritmove knjige Mladi mjesec. Sve što trebate napraviti je poslati mail s vašim podacima na adresu: index.nagrada@gmail.com. Nagradna igra traje do 25. studenog do 10 sati. Požurite i osvojite nagrade.

Pročitajte više