Počeo je Advent i u Splitu, za jedan koncert posjetitelji će morati kupiti ulaznicu

Foto: Antonio Mirko Macan

ADVENTSKA fjera u Splitu je krenula, a trajat će do 1. siječnja 2024. godine. Od hrane imaju šest kućica: BK by Blue Eyes, Gatuzo, Laponija House, Misto, Jameson Bar i The Fat Boar.

Večeras će na Adventskoj fjeri rezident DJ Lixon puštati hitove osamdesetih i devedesetih, a sutra je za najmlađe, kao i svake nedjelje, pripremljen dječji program od 11 do 14 sati, dok će se u kasnijim satima posjetitelji opustiti uz Sunday Chillates, Marinmybabyja.

"Svakog dana i večeri smo pripremili program prilagođen splitskoj urbanoj sceni, a sve u suradnji s brojnim lokalnim partnerima. Od dječjeg programa tijekom vikenda preko organiziranog gledanja derbija protiv Dinama koje pripremamo s Hajdukom, do Pinela i kuhanog vina, ideja je bila svim generacijama prenijeti čaroliju Adventske fjere", kažu nam organizatori.

Jedan koncert se naplaćuje

Sljedećeg petka pozornicu Adventske fjere zapalit će Psihomodo pop, za čiji će koncert posjetitelji Adventa ipak morati kupiti karte po cijeni od 10 eura. Nakon toga za 15. prosinca najavljeni su Neno Belan & Fiumens, zatim 22. prosinca Vojko V, na sam Badnjak nastupaju Giuliano & Diktatori te 30. prosinca Silente. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.