Počinje vikend invazija na hrvatske gledatelje

SVE TRI nacionalne televizije ovog vikenda počinju sa prikazivanjem svojih mega projekata, pa je tako RTL-ovcima adut Celebrity Big Brother, HRT-ovci napadaju sa showom Zvijezde pjevaju, a Nova TV će pokušati gledatelje osvojiti sa reality showom Farma.

Prema nekim anketama prije samog početka prikazivanja većina gledatelja odlučila se za "Farmu" i to samo iz jednog razloga, a taj je što se radi o sasvim novoj formi na domaćoj televiziji. Iako je i Celebrity BB novost, forma je ipak svima poznata.

Tko o čemu, Siniša Svilan o lončićima (?!)

No, neke stvari će, čini se, ostati nepoznanica do posljednjeg trenutka. Primjerice, hoće li ili neće pjevačica Josipa Pavičić (Yo) sudjelovati u "Farmi". Nedavno je oboljela od gripe, pa je navodno odustala od sudjelovanja.

A Siniša Svilan, čija je televizijska ekipa danima silovala novinske kuće kojekakvim priopćenjima o projektu, na jednostavno pitanje hoće li Josipa sudjelovati u showu ili ne te tko će ju zamijeniti ukoliko bude bila spriječena, sada bezobrazno odgovara: "Sve ste krivo shvatili. Pobrkali ste lončiće!".

Na ponovni upit hoće li to možda biti Slađa Petrović ili Gianna Apostolski (koje su se ranije dobrovoljno javile za sudjelovanje u showu), Siniša iznervirano odgovara: "Govorim kao profesionalac i s aspekta profesionalca, pobrkali ste lončiće!". Moramo priznati da nismo sigurni što je to gospodina Svilana toliko iznerviralo, pa ga i mi ovim putem pitamo: Siniša, ma kakve lončiće?

Kako stvari sada stoje, na društvena događanja neće dolaziti nitko jer - nema tko!

Izgleda kako će narednih mjeseci društvena događanja "zjapiti" prazna, barem što se poznatih faca tiče jer su mnogi sudionici angažirani u nekima od televizijskih projekata koji kreću ovog vikenda.

Celebrity BB s emitiranjem počinje u petak 7. ožujka, a za sada je poznato kako će u njemu sudjelovati Danijela Dvornik, Iva Jerković, Marko Grubnić, Neven Ciganović i drugi.

Dan kasnije pred malim će ekranima u HTV-ovom showu "Zvijezde pjevaju" zapjevati Ervin Baučić, Giuliano, Đani Stipaničev, Marija Husar, Ivana Kindl, Maja Blagdan, Jelena Radan i Jacques Houdek kao učitelji pjevanja, a od njih će učiti Mila Elegović, Marijana Mikulić, Marijana Batinić, Karmela Vukov-Colić, Goran Navojec, Nikša Kušelj, Željko Tomac te Pjer Žardin.

Na kraju, "Farma" s emitiranjem kreće u nedjelju 9. ožujka. Još je jedna stvar zanimljiva. Naime, u nedjelju kreću i TV serije "Stipe u gostima" te "Urota". Kako je krenulo, Hrvati će se još malo pretvoriti u popularne "couch potatoe".

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više