Počinju jubilarni 20-ti karlovački Dani piva

TRADICIONALNA desetodnevna turističko gospodarska manifestacija u gradu na četiri rijeke počinje u petak, 25. kolovoza a završava u nedjelju, 3. rujna.

Ovogodišnja manifestacija održavat će se na prostoru Športsko-rekreacijskog centra Korana, a  predviđa cjelodnevni program svih deset dana trajanja događaja s raznovrsnim atrakcijama.

Završnicu svake večeri obilježit će nastup neke od poznatih hrvatskih glazbenih zvijezda, među kojima su Miroslav Škoro, Jasmin Stavros
Prljavo Kazalište, Dražen Zečić, Psihomodo Pop, Soulfingers i Severina.

U prostoru bavarskog šatora odvijat će se jazz happening sa poznatim hrvatskim i irskim glazbenicima.

Posjetitelji iz Zagreba imat će mogućnost na Dane piva doputovati Pivo express vlakićem, koji će odraditi četiri vožnje (25.i 26. kolovoza te 1. i 2. rujna, po cijeni od 30 kn za povratnu kartu). Polazak sa Zagrebačkog kolodvora  je u 17.55 sati a povratak u 02.00 sata.

Jubilarni 20-ti Karlovački dani piva počinju 25.8. u 18 sati uz veselu povorku sa 600-tinjak sudionika koji će prevaliti put od Karlovačke pivovare do obale Korane. U 20.30 sati gradonačelnik Karlovca Miro Škrgatić otvorit će manifestaciju uz svečani program koji će kulminirati nastupom Slavonskih lola i vatrometom.

Prošle godine manifestaciju je posjetilo oko 200.000 gostiju, a popilo se čak 120.000  litara piva.

Glavni organizator ove manifestacije, Grad Karlovac, zajedno s izvršnim organizatorom tvrtkom Mladost te glavnim sponzorom Karlovačkom pivovarom, spremno čeka otvorenje Karlovačkih dana piva.  

Pročitajte više