Pogledajte gdje Mario Valentić vježba nakon što se ispričavao zbog sklekova u crkvi

Foto: Instagram

NAKON što je njegov video vježbanja u crkvi razbjesnio (ultra)katolike, a on se zatim ispričao zbog sklekova ispred oltara, Mario Valentić objavio je nove snimke vježbanja.

>>Oprosti im Bože jer... Nitko zapravo ne zna što su Valentić i Cimerman točno učinili

Ovog puta sa sinom je odradio tjelovježbu vani, na ulici. Odradili su nekoliko serija sklekova i čučnjeva, a Mario je dodao hashtag "tata i sin".

Podsjećamo, Mario Valentić i trener Šimun Cimerman snimili su video u kojem u jednoj zagrebačkoj crkvi vježbaju i rade sklekove. Vice Batarelo to je nazvao "dijaboličkim oskvrnućem", a don Damir Stojić zaprijetio je tužbom. Nakon toga Valentić je obrisao video s društvenih mreža te se posuo pepelom i ispričao svima koje je svojim sklekom povrijedio.

Nakon toga je čak i pozirao sa Stojićem. "Iskrenost i dobrota, hvala don Stojiću", napisao je.

Zbog vježbanja u crkvi ispričao se i Cimerman.

"Ispričavam se i Mariju jer ideja je moja, zapravo, sam ga uhvatio na 'blef'. Naime, protest sam trebao napraviti sam, a Marija sam sreo putem, 'obradio' ga i tako je i Mario završio u protestu. Stoga, ako baš treba, drvlje i kamenje name. I can take it. Nadalje, napominjem da bi se za nešto takvo zauzeo i da je stvar obrnuta, da vjernici ne mogu imati obrede u crkvi, a sportaši mogu trenirati, jer jednakost skupina je osnova sekularnog društva koje je jedino utočište diskriminiranih. Vjerujem da će isprika biti shvatljiva i prihvaćena, a da će u konačnici naša poruka ovog protesta doći na pravu adresu", napisao je on.

Pročitajte više