Pogledajte kako danas izgledaju zvijezde serije "Roseanne"

Foto: Guliver Image/Getty Images/YouTube

PROŠLO je gotovo 27 godina otkako se na malim ekranima prvi put pojavila "Roseanne", a neki od mladih glumaca koji su se u njoj pojavili danas su među najplaćenijim televizijskim zvijezdama.

Nakon što se John Goodman ovog tjedan pojavio na crvenom tepihu u neprepoznatljivom izdanju, odlučili smo provjeriti gdje su danas i kako izgledaju zvijezde ove serije.

Roseanne Barr

Glumila je Roseanne Conner, glasnu majku obitelji koja uvijek misli da je šefica. Nakon završetka showa, Roseanne je pokrenula svoj talk show, koji je trajao dvije godine. Prije tri godine uključila se u utrku za predsjednicu SAD-a i skupila tek 62 tisuće glasova.

John Goodman

Glumio je Roseanninog supruga Dana, opuštenog tipa koji se muči da zaradi dovoljno za svoju obitelj. Obožavali su ga i gledatelji i kritičari, a za ovu ulogu osvojio je i Zlatni globus.

Nakon završetka snimanja serije glumio je u brojnim filmovima, među kojima su najpoznatiji Argo i "Mamurluk 3".

Laurie Metcalf

Ulogom nespretne Roseannine mlađe sestre redovito je bila zaslužna za glavne zaplete serije, a upravo je priznanje "tete Jackie" da je lezbijka obilježilo finale serije.

Nakon ove uloge Laurie se pojavila u nizu serija, a možda je najpoznatija njena uloga Carolyn Bigsby, žene odlučne u namjeri da dokaže da je Orson Hodge iz "Kućanica" ubojica.

Michael Fishman

Najmlađi član glumačke ekipe glumio je DJ-a Connera, jedinog sina Roseanne i Danna do sedme sezone, kad je dobio brata Jerryja. Nije baš najpametnije dijete na svijetu, no kako je serija odmicala imao je sve više obožavatelja. Nakon što je odrastao, Michael se okrenuo radu iza kamere, a njegov producentski i režiserski rad jako je hvaljen.

Sara Gilbert

Glumila je mlađu kći Darlene, muškobanjastu djevojku koja se uvijek durila. U kasnijim sezonama se udala i dobila dijete s dečkom Davidom, kojeg je glumio Johnny Galecki. Njih su dvoje i u stvarnom životu bili par, a ponovno su zajedno glumili u "Teoriji velikog praska", kad je Sarah u nekoliko epizoda glumila znanstvenicu Leslie Winkle.

Lecy Goranson

Glumila je stariju kći Becky dok nije odlučila nakon pete sezone da se želi posvetiti studiju. Iako ju je zamijenila Sarah Chalke, u nekoliko se navrata vratila, a to je postala konstantna šala u seriji.

Nakon ove serije nije ostvarila neke zapaženije uloge, od poznatijih serija u kojima je glumila istaknut ćemo "Seks i grad" u kojem je glumila majku koja nije željela dati svoje dijete Charlotte i Harryju.

Sarah Chalke

Od šeste sezone glumila je Becky Conner, a nakon serije njena je karijera procvjetala. Vjerojatno vam je poznata kao Elliot Reid iz "Stažista" ili Tedova odbjegla nevjesta Stella Zinman iz "Kako sam upoznao vašu majku".

Johnny Galecki

Pojavio se u četvrtoj sezoni kao Darlenin dečko, a do kraja showa njegov lik David i Darlene su se vjenčali i dobili dijete.

Nakon serije pojavio se u filmovima poput "Nebo boje vanilije" i "Znam što si radila prošlog ljeta". Naravno, njegova najpoznatija uloga ona je znanstvenika Leonarda Hofstadtera u "Teoriji velikog praska", zbog koje je ove godine pri vrhu najplaćeniji televizijskih glumaca.

Pročitajte više