Pogledajte kako je Marko Grubnić izgledao prije deset godina

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

MARKO Grubnić na hrvatsku javnu scenu došao je prije nešto više od deset godina i postao stilist brojnim poznatim Hrvaticama. Sam je sebi tada dao nadimak Modni mačak, a u Red Carpetu se pojavljivao redovito. Novinari nekad najpopularnije showbiz emisije jednom su ga prilikom čak nazvali i hrvatskom Jelenom Karleušom, a Grubnić se tih dana ponosio činjenicom da poznaje srpsku pjevačicu o kojoj se u Hrvatskoj i nije puno znalo.

Grubnić je nedugo zatim otišao i korak dalje te se potpuno razgolitio za naslovnicu jednog časopisa. Slike su izazvale snažne reakcije u javnosti, a njemu je popularnost jako godila.

Nemoguće je ne primijetiti da je Grubnić tih godina izgledao potpuno drugačije nego danas i nemoguće se oteti dojmu da je kod plastičnog kirurga u proteklih deset godina bio nekoliko puta. Njegovo lice, pa čak i uši, izgledaju drugačije nego prije, i to ne samo na fotografijama koje obožava obrađivati u Photoshopu.

Trenutno se Grubnić natječe u Plesu sa zvijezdama, a u posljednjoj emisiji se jedva provukao dalje te jednom izjavom baš razbjesnio Hrvate.

Pročitajte više