Pogledajte kakve automobile na Index Oglasima možete kupiti za 3000 kuna

Foto: Index Oglasi

JESTE li znali da na Index Oglasima za 3 tisuće kuna možete kupiti čak i Mercedesa? Pretražili smo ponudu osobnih automobila s naglaskom na izrazito jeftine modele koji su još uvijek potpuno ispravni i u voznom stanju. Najčešće su to automobili proizvedeni početkom 90-ih godina prošlog stoljeća i dolaze s hrpom prijeđenih kilometara, ali mogu se pronaći i neki itekako zanimljivi primjerci.

Za vas smo izdvojili pet najboljih automobila koje možete kupiti već za 3 tisuće kuna.

Nissan Sunny

Nissan Sunny iz 1990. godine je do sada prešao 240 tisuća kilometara, a vlasnik tvrdi da je auto u dobrom stanju. Mehanički je bez ijedne greške, a motor pali "bez svake brige". Ipak, limarija je u skladu s godinama. Cijena od 3 tisuće kuna nije fiksna, a moguća je i zamjena za skuter.

Fiat Punto

Ovaj uredno održavani Fiat Punto je od 1997. godine do danas prešao samo 139 tisuća kilometara i izgleda prilično očuvano. Vozilo je registrirano do 30.3.2018. godine, cijena je 400 eura, ali nije fiksna i moguć je dogovor.

VW Golf III

Vlasnik je ovom Golfu III iz 1994. godine limariju ocijenio ocjenom 9, a motor ocjenom 10. Auto ima sportske opruge i još dosta GTI opreme od sjedala, farova i ostalog. Cijena ovog Volkswagenovog benzinca je 2.500 kuna, a moguće su i razne zamjene.

Mercedes-Benz 190

Mercedes u super stanju za samo 3 tisuće kuna? Zvuči super! Ovaj Mercedes-Benz 190 iz 1991. godine zaista izgleda kao prava prilika. Motor je benzinski 1.8 i odličan je baš kao i limarija.

Fiat Bravo

Fiat Bravo 2.0 20v HGT iz 1995. godine također možete imati za 3 tisuće kuna. Vlasnik tvrdi da auto ima veliko sentimentalno značenje pa bi ga želio dati u dobre ruke da još malo iskoristi svoj potencijal. Dodaje i kako u sebi ima ugrađen sportski filter pa je osjećaj kao da vozite formulu.

Pročitajte više