Pogledajte u kakvoj raskoši žive svjetski celebrityji

Foto: FameFly

NIJE NEKA tajna da svjetski poznati celebrityji žive u raskoši i luksuzu, no malo je tko imao priliku ući u njihove vile. Još bolji pogled na mahom golema imanja je iz zraka, otkud se vide i bazeni, pomoćne zgrade, travnjaci, a ponekad i teniski i golf tereni.

Svote koje su slavni iskeširali za svoje kuće su "običnim" ljudima također nezamislive. Primjerice, Justin Bieber za ekstravagatnu staklenu zgradu u kojoj boravi dok je na Beverly Hillsu plaća čak 6000 dolara mjesečno.

Tom Brady i Gisele Bundchen lani su dovršili uređenje svoje vile u susjedstvu Brookline Country golf Cluba u Chestnut Hillu, Massachusetts. Vila je zaklonjena stablima i savršeno održavanim travnjakom.

Imanje Khloe Kardashian nalazi se u Calabasasu u Californiji. Sestre Kardashian nerado se odvajaju, pa su im vile jedna do druge, u nizu. Naravno, sve redom imaju svoj bazen i par tisuća "kvadrata" u koje mogu pobjeći kada požele pobjeći od obitelji.

Slavna glumica Jennifer Aniston stanuje na Bel Airu, a upravo na svom imanju lani je rekla i "sudbonosno da". Imanje je dovoljno veliko da je jedna pomoćna zgrada mogla biti iskorištena samo za dekoracije i namirnice potrebne za vjenčanje.

Jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda današnjice, Taylor Swift, lani je dovršila uređenje svoje vile na samom moru, na rtu koji se nalazi u Westerlyju na Rhode Islandu. Od prelijepe pješčane plaže dijeli je tek golemi kameni zid koji je ujedno čuva od znatiželjnih pogleda. Taylor ga je podigla nakon što su joj vandali opustošili kuću.

Rihanino luksuzno imanje neobičnog oblika nalazi se u Pacific Palisades u Californiji. Naravno, svakoj zvijezdi treba bazen pa ga ima i ona.

Raskošni posjed poznate manekenke Heidi Klum nalazi se u Brentwoodu u Californiji. I ona, poput drugih, ima bazen, no njeno je imanje nešto rustikalnije.

Matt Damon ima svoju rezidenciju u Miamiju, također na samom moru. Štoviše, ima i vlastiti privatni dok s kojega može isplovljavati i pristajati bez znatiželjnih pogleda.

Pročitajte više